Sayın Valimiz Tarafından Sağlık Çalışanlarımıza Teşekkür Belgesi Taltif Edildi.
05 Şubat 2021

Ankara Valimiz Sn. Vasip Şahin, Koronavirüs salgını ile mücadelede gösterilen gayret ve fedakarca çalışmalardan dolayı Hastanemiz sağlık çalışanlarına  İl Sağlık Müdürlüğümüz nezdinde teşekkür belgesi ile taltif ettiler.

İl Sağlık Müdürümüz adına Etlik kamu Hastanesi Başkan Yardımcısı Dr Hasan Arslanoğlu tarafından Başhekim Uzm.Dr. Mehmet Nuri ACAR’a takdim edilen teşekkür belgesini alan Başhekim Uzm.Dr. Mehmet Nuri ACAR "Hastanemiz sağlık çalışanlarımızın her biri kendi ölçüsünde bu sıkıntılı süreçte büyük katkılar, büyük özverilerle emek sarf ettiler. Öncelikle her bir mesai arkadaşıma teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Sayın valimize bu kıymetli taltifi ve desteklerinden dolayı hastane çalısanlarımız adına şükranlarımızı arzediyoruz.

• WhatsApp Image 2021-02-04 at 10.26.03 (2).jpeg
  • WhatsApp Image 2021-02-04 at 10.26.03.jpeg